Laadukkaat työkalut netistä
Nopeat toimitukset ja kilpailukykyiset hinnat
100 % suomalainen - 200 % Savolainen kauppa
Asiakaspalvelu
Arkisin: 8.00 - 16.00
Puh: 044 300 6528
myynti@ikt.fi

Tilauksen peruminen ja palautus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä lukien. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen ja alkuperäisen myyntipakkauksen siisti ja täydellinen. Palautuksen tulee sisältää tuotteen lisäksi sen alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Tuote tulee pakata niin ettei alkuperäiseen myyntipakkaukseen liimata teippejä eikä osoitelappuja. Sinetöitynä myydyn tuotteen sinetin tulee olla ehjä. Aina ensin palautusta on otettava yhteyttä myyjään ( esim. sähköpostilla myynti@ikt.fi ) ja myyntimme antaa seikkaperäiset palautusohjeet.

Mikäli palautettua tuotetta on vastoin Asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, voidaan Asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut.

Palautus on maksullinen, voimassa 5.5.2022 alkaen. Jos paketti on jätetty hakematta tai palautus on lähetetty IKT Verkkokaupan palautusrahdilla niin todelliset palautuskulut vähennetään palautettavasta kauppasummasta.

IKT Verkkokaupalla on oikeus periä niistä tilauksista, joita ei ole peruutettu eikä vastaanotettu noutopaikasta maksu, joka vastaa toimituskulujen ja muiden kulujen aiheuttamia kustannuksia.

tech
IKT Verkkokauppa
Iisalmen Kiinnitystarvike Ky
Ilvolankatu 1
FI-74100, IISALMI
FINLAND
puh. myymälä 044 300 6528
puh.
myynti@ikt.fi
Y-tunnus: 0459745-7
Paytrail