Tilauksen peruminen ja palautus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilaus viimeistään 14 päivän kuluttua tuotteen vastaanottohetkestä lukien. Palautettavan tuotteen tulee olla myyntikuntoinen ja alkuperäisen myyntipakkauksen siisti ja täydellinen. Palautuksen tulee sisältää tuotteen lisäksi sen alkuperäispakkaus sekä kaikki pakkaukseen kuuluneet osat, dokumentit ja pakkausmateriaalit. Tuote tulee pakata niin ettei alkuperäiseen myyntipakkaukseen liimata teippejä eikä osoitelappuja. Sinetöitynä myydyn tuotteen sinetin tulee olla ehjä. Aina ensin palautusta on otettava yhteyttä myyjään ( esim. sähköpostilla myynti@ikt.fi ) ja myyntimme antaa seikkaperäiset palautusohjeet.

Mikäli palautettua tuotetta on vastoin Asiakkaalle kuuluvaa huolenpitovelvollisuutta käytetty, voidaan Asiakkaalta periä tuotteen arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan asti sekä lisäksi palautuskulut.

IKT Verkkokauppa maksaa palautettavan tuotteen palautuskulut, mikäli edellä mainittuja ehdot täyttyvät ja palautusohjeita on noudatettu. Tämä palautuskäytäntö koskee paketteja jotka on mahdollista toimittaa normaalina bussipakettina, postipakettina tai kirjeenä ja paketti tai kirje on lähetetty Suomesta.

IKT Verkkokaupalla on oikeus periä niistä tilauksista, joita ei ole peruutettu eikä vastaanotettu noutopaikasta maksu, joka vastaa toimituskulujen ja muiden kulujen aiheuttamia kustannuksia.

tech
Paytrail

SV


SV

Toimituskulut alk.

Kampanjakuljetus 0,00eur

Matkahuolto 9,80eur

Posti 16,10eur

Yli 60kg 50,00eur
Winter Clear
IKT Verkkokauppa
Iisalmen Kiinnitystarvike Ky
Ilvolankatu 1
FI-74100, IISALMI
FINLAND
puh. myymälä 044 300 6528
puh.
myynti@ikt.fi
Y-tunnus: 0459745-7